Delavnice in posebna doživetja na posestvu SONČNI RAJ

Home / Delavnice in posebna doživetja na posestvu SONČNI RAJ

Vodeni ogledi z degustacijo & doživetja – narava v vsej njeni lepoti.

Želite preživeti drugačen dan, preživeti dan v naravi, ter spoznati številne skrivnosti, ki nam jih ponuja narava? Pridružite se nam na vodenih ogledih POSESTVA SONČNI RAJ, med njimi boste našli vsak svoj delček, ki bo obarval vaš mozaik življenja. Skozi voden ogled Medenega parka vas bomo popeljali do enega izmed največjih čebelnjakov v Sloveniji, kjer boste lahko z notranje strani panjev spremljali, kako čebele opravljajo svoje delo. Skozi VR očala boste lahko doživeli let čebele, popeljali vas bomo do vseh zelišč, ki jih pridelujemo na posestvu. Razkazali vam bomo kje imamo posejano industrijsko konopljo in vam predstavili celotno zgodbo in zdravilne učinke te čudovite rastline. Popeljali vas bomo do labirinta robid, mimo 9500 medonosnih rastlin, ki so posejana po celotnem posestvu, skozi permakulturni vrt in tako naprej. Med in po ogledu pa boste lahko poizkusili celoten spekter naših izdelkov, ki jih skrbno in ročno pridelujemo prav na našem Posestvu SONČNI RAJ. Nekatere zanimive izdelke si lahko izdelate doma tudi sami. Zaupali vam bomo skrivnosti pri izdelavi, hkrati pa boste dobil informacijo, kje tudi nabrati ali pridobiti najboljše sestavine za lastno kreiranje naravnih domačih izdelkov.

Vodeni ogled:

Vsebuje: Vodeni ogled po Medenem

Parku + degustacija različnih

izdelkov pridelanih na Posestvu

Do 10 oseb                                                     70 eur

Skupine (nad 10 oseb)

Odrasli                                                              7 eur

Otroci (do 18 let)                                             5 eur

Študenti, upokojenci                                       6 eur

 

Ker se Posestvo SONČNI RAJ šele razvija in ustvarja svojo podobo, vam želimo zaupati kam gremo. Ustvarjali bomo trajnostne nasade tako za dobrobit čebel, kot tudi ljudi, ustvarjali domovanja za čebele, s pomočjo rastlin čistili odpadne vode, uporabljali naravne materiale za gradnjo, pridelovali zelenjavo po načelih permakulture, predvsem pa bomo svoje znanje in izkušnje delili z vami, ter vam omogočali vpogled v procese, ki bi vam lahko tako ali drugače koristili v življenju. Bi želeli za svoje prijatelje, sodelavce ali znance organizirati ogled zeliščnega parka? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo sestavili program za nepozabno doživetje v objemu narave.

V sklopu vodenih ogledov, vam lahko ponudimo tudi kombinacijo vodenega ogleda z norim adrenalinskim doživetjem na našem ziplinu imenovanem Čebeleji let. Prav tako pa lahko v ogled po predhodnem dogovoru vključimo cateringe, napitke iz domačih sirupov, sladice in podobne zadeve in vam tako omogočimo, da preživite čudovit dan v družbi svojih sodelavcev, prijateljev ali družine.

Na Posestvu SONČNI RAJ imamo do doživetij še posebej veliko odgovornost. Doživeti pomeni nekaj izkusiti z vsemi čutili. Začutiti naravo, svobodo in sproščenost, začutiti srečo, začutiti dih in gibanje telesa. Začutit sebe v trenutku. To je naša naloga, naš cilj! Za več informacij kliknite na fotografijo, ki vas zanima. Tako lahko v sklopu tehničnih dni šol, teambuldingov za sodelavce ali pa druženja s prijatelji na Posestvu SONČNI RAJ doživite različne delavnice, kot so izdelovanje mil in ptičjih krmilnic, se udeležite Rituala hoje po žerjavici in še ogromno drugih zanimivih in pestrih doživetij.

Vas zanima? Prijavite se zdaj!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino