Fontana vin – Vodole

Domov / Fontana vin – Vodole

2. novembra testni zagon Fontane vin, uradna otvoritev v začetku aprila v naslednjem letu.

V Vodolah, na Posestvu Sončni raj, bo spomladi obiskovalce Mariborske vinske ceste pozdravila prva Fontana vin v Mariboru. Ponujala bo 8 vzorcev vin lokalnih vinarjev in dva brezalkoholna domača napitka. Testni zagon fontane se prične 2. novembra in bo trajal do 17. novembra 2019, uradna otvoritev pa v naslednjem letu, najkasneje aprila.

Prva Fontana vin v Mariboru je novost v turistični ponudbi tega dela naše države. Celostno dodelana ponudba obiskovalcem ponuja osem kakovostnih vin lokalnih ponudnikov, ter dva brezalkoholna napitka. Skupaj je tako v elementu točilnih mest vključenih deset pip iz katerih se avtomatsko točijo vina in brezalkoholni napitki. Na Fontani  bodo svoje vino točili: Turistična kmetija Protner, Turistična kmetija Emil, Turistična kmetija Bračko Rebernik, Vina Joannes, Ekološka kmetija Valentan, Vinarstvo in vinotoč Mak ter Vina Gala.

Celoten proces nudenja vina je dodelan, ter popolnoma računalniško podkrepljen. Kozarci v katerih bo ponujeno vino so čipirani in na tak način nudijo uporabniku popolnoma lastno izbiro željenih vrst vina oziroma druge pijače. Uporabniki kozarec aktivirate s prvim polnjenjem in nato imate na voljo še pet polnitev po lastnih željah.

Kozarci  so na prodaj tako na licu mesta, kot na posameznih turističnih točkah. Cena vinskih kozarcev znaša 10 EUR, cena kozarca za sokove, ki omogoča dva napitka po 0,2L soka pa znaša 4 EUR. Cena ponovnega polnjena z istim vinskim kozarcem znaša 6 EUR medtem ko za sokove cena ponovnega polnjena rabljenega kozarca znaša 3 EUR.

Fontana vin bo odprta od začetka aprila pa vse do jesenskega Martinovanja v novembru.

Vas zanima eden naših najbolj drznih projektov, ki nastaja?

Vpišite svoje podatke v spodnji obrazec in obveščali vas bomo o zanimivem dogajanju, ter testnem zagonu FONTANE VIN že letos. Če bi pa želeli že danes kupiti svoj spominski kozarec pa kliknite tukaj.

Kaj obiskovalci menijo o posestvu SONČNI RAJ?

Vljudno se vam zahvaljujemo za čudovit popoldan v vašem zelenilu. Otroci so uživali in naša Lan in Gal le razmišljata, kdaj bosta spet prišla. Tudi starši smo uživali in čas se nam je za hip ustavil ob vašem poslanstvu, ki nosi posebno noto.

Karin Kohont

Obiskovalka Posestva Sončni raj

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesela, da sem tudi jaz sodelovala. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Nina Janežič

Obiskovalka - Posestvo Sončni Raj

Že imate svojo PROMO KODO za -5% popusta na vaš prvi nakup? Vpišite svoje podatke zdaj.