Fontana vin – Vodole

Domov / Fontana vin – Vodole

2. novembra testni zagon Fontane vin, uradna otvoritev v začetku aprila v naslednjem letu.

V Vodolah, na Posestvu Sončni raj, bo spomladi obiskovalce Mariborske vinske ceste pozdravila prva Fontana vin v Mariboru. Ponujala bo 8 vzorcev vin lokalnih vinarjev in dva brezalkoholna domača napitka. Testni zagon fontane se prične 2. novembra in bo trajal do 17. novembra 2019, uradna otvoritev pa v naslednjem letu, najkasneje aprila.

Prva Fontana vin v Mariboru je novost v turistični ponudbi tega dela naše države. Celostno dodelana ponudba bo obiskovalcem ponujala osem kakovostnih vin lokalnih ponudnikov, ter dva brezalkoholna napitka. Skupaj bo tako v elementu točilnih mest vključenih deset pip iz katerih se bodo avtomatsko točila vina in brezalkoholni napitki. Na Fontani  bodo svoje vino točili: Turistična kmetija Protner, Turistična kmetija Emil, Turistična kmetija Bračko Rebernik, Vina Joannes, Ekološka kmetija Valentan ter Vinarstvo in vinotoč Mak

Celoten proces nudenja vina je dodelan, ter popolnoma računalniško podkrepljen. Kozarci v katerih bo ponujeno vino so čipirani in na tak način nudijo uporabniku popolnoma lastno izbiro željenih vrst vina oziroma druge pijače. Uporabniki bodo kozarec aktivirali s prvim polnjenjem in nato imeli na voljo še pet polnitev po lastnih željah.

Kozarci  bodo na prodaj tako na licu mesta, kot na posameznih turističnih točkah. Unikatna serija No. 000 je že v prodaji v posebni embalaži in omejeni količini. Cena prvih serijskih kozarcev znaša 10 EUR, kupci pa ob nakupu prejmejo še darilo, brezplačen spust na zipline progi Čebelji let.

Fontana vin bo odprta od začetka aprila pa vse do jesenskega Martinovanja v novembru. Cena degustacijskega kozarca bo na lokaciji fontane znašala 8 EUR na, ostalih prodajnih mestih pa 10 EUR v darilni embalaži.

Vas zanima eden naših najbolj drznih projektov, ki nastaja?

Vpišite svoje podatke v spodnji obrazec in obveščali vas bomo o zanimivem dogajanju, ter testnem zagonu FONTANE VIN že letos. Če bi pa želeli že danes kupiti svoj spominski kozarec serije No. 000 pa kliknite tukaj.

Kaj obiskovalci menijo o posestvu SONČNI RAJ?

Vljudno se vam zahvaljujemo za čudovit popoldan v vašem zelenilu. Otroci so uživali in naša Lan in Gal le razmišljata, kdaj bosta spet prišla. Tudi starši smo uživali in čas se nam je za hip ustavil ob vašem poslanstvu, ki nosi posebno noto.

Karin Kohont

Obiskovalka Posestva Sončni raj

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesela, da sem tudi jaz sodelovala. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Nina Janežič

Obiskovalka - Posestvo Sončni Raj

Že imate svojo PROMO KODO za -5% popusta na vaš prvi nakup? Vpišite svoje podatke zdaj.