Hoja po žerjavici, doživetje - Posestvo SONČNI RAJ

Hoja po žerjavici, doživetje

Domov / Hoja po žerjavici, doživetje
Hoja po žerjavici, doživetje

POSEBNA DOŽIVETJA – hoja po žerjavici, osebna & duhovna rast

Naziv delavnice: HOJA PO ŽERJAVICI, osebna & duhovna rast

Hoja po žerjavici nam pokaže kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.

Pridružite se nam in zakurite svoj notranji ogenj s katerim bodo zgoreli vsi vaši strahovi. Zaživite življenje brez omejujočih prepričanj, zaživite strastno, igrivo, ljubeče, predvsem pa takšno življenje, kot si ga zaslužite. Več o ritualu hoje po žerjavici pa najdete tudi na www.hojapozerjavici.si. Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo o poteku naslednje delavnice boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Vsaka aktivnost v naravi prinaša za vas in vaše telo pozitivne koristi. Zaradi neposredne povezave z naravo čutimo svoje zavedanje, umiritev, osredotočenost in povezanost s svojim telesom.

Vas zanima? Prijavite se zdaj!