Izdelovanje mil, delavnica - Posestvo SONČNI RAJ

Izdelovanje mil, delavnica

Domov / Izdelovanje mil, delavnica
Izdelovanje mil, delavnica

DELAVNICE – izdelovanje mil, tradicionalna znanja

Naziv delavnice: IZDELOVANJE MIL, tradicionalna znanja

Mila skozi zgodovino niso izgubljala na svoji priljubljenosti, temveč so se začela razlikovati po načinih pridelave in sestavinah, ki so se začele v obdobju industrializacije masovno spreminjati, tako v milih, kot tudi ostalih detergentih, ki jih uporabljamo za osebno higieno. Na delavnici vam želimo predstaviti možnost lastne izdelave mila na tradicionalen način z uporabo lastnih zelišč.

Vsak od udeležencev bo izdelal svoje milo in tako spoznal celoten postopek izdelave mil na tradicionalen način. To znanje pa boste lahko doma uporabili vedno, kadar boste želeli izdelati milo za svoj dom ali ga podariti prijateljem ob posebni priložnosti. Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo o poteku naslednje delavnice boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Skrivnosti, ki jih skriva narava so naši predniki dobro poznali in pridelovali različne pripravke za lajšanje zdravstvenih težav. Na podlagi številnih starodavnih znanj smo za vas pripravili različne delavnice, izdelovanje domačih mil je ena od njih.

Vas zanima? Prijavite se zdaj!