Ritual hoje po žerjavici za dve osebi DARILNI BON

Akcija!
0 out of 5

100.00 

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Poznavanje skrivnosti hoje po žerjavici nam lahko izboljša življenje. Tudi, če tega sami nikoli ne naredimo, nam lahko vedenje o tem kako deluje izboljša zdravje in poveča osebno moč.

 

SKU: 10044 Category: HOJA PO ŽERJAVICI

Opis

Zakaj bi se, kljub opozorilom, ki jih nenehno poslušamo in vsemu učenju znanosti, bosonogi podali čez žerjavico? »S hojo po žerjavici boste svoje strahove preobrazili v novo energijo. Tako boste lahko zaživeli več življenja in dejansko postali to, kar v resnici ste,« je, vodja rituala hoje po žerjavici, razjasnil naše dileme. In še: »Žerjavico prehodiš tako, da se z njo združiš.

Poznavanje skrivnosti hoje po žerjavici nam lahko izboljša življenje. Tudi, če tega sami nikoli ne naredimo, nam lahko vedenje o tem kako deluje izboljša zdravje in poveča osebno moč.

Hoja po žerjavici nam pokaže kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.

Več o hoji po žerjavici na www.hojapozerjavici.si ali pa nas spremljajte na www.facebook.com/hojapozerjaviciritual

 

Dodatne informacije

Količina:

DARILNI BON velja za eno odraslo osebo, za dva spusta po zipline-u ČEBELJI LET.

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).