Med + konoplja 250 g

Akcija!
0 out of 5

14.90 

Kaj dobite ko združite slovenski med in CBD konopljinega olja? Darilo za vaše zdravje in dobro počutje.  Ali ste vedeli? Na posestvu SONČNI RAJ pridelujemo med visoke kvalitete, ki mu dodajamo različna zdravilna zelišča (ingver, meta, konoplja, sivka, žajbelj), za še večjo pomoč pri ohranjanju vašega zdravja.

SKU: 10020 Category: MED

Opis

Med je že iz davnine visoko cenjen v človeški prehrani. Glavna sestavina medu so enostavni, hitro prebavljivi sladkorji. Sladkorji v medu imajo nizek glikemični indeks, zato ne obremenijo trebušne slinavke. Poleg sladkorjev, domači med vsebuje številne koristne vitamine, aminokisline, encime, kisline in mineralne snovi. Ali ste vedeli – cvetlični med je prvi med, ki ga točimo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale.

Na posestvu SONČNI RAJ imamo več panjev in se tudi intenzivno ukvarjamo s čebelarstvom. Čebele so izredno fascinantne žuželke, ki pripomorejo k harmoniji in vzpostavljanju ravnovesja na travnikih, pašnikih in celo naši prehranski industriji. Prehranski industriji, se boste vprašali? Odgovor na to vprašanje je pritrdilen. Da bi lahko nahranili čedalje vedno večje prebivalstvo na svetu, potrebujemo vedno več hrane, ki pa naj bila raznolika, uravnotežena in dobre kakovosti, da se zagotovi napredek in dobro počutje človeštva. V mislih imamo višji cilj.

Prizadevamo si za vzpostavitev naravnega ravnovesja na travnikih in pašnikih. Na površinah posestva SONČNI RAJ smo v ta namen zasadili več kot 10.500 sadik rastlin, to je več kot eno rastlino za vsakega desetega prebivalca Maribora z okolico. Simbolično želimo namreč v park preslikati številčnost populacije našega mesta in hkrati pokazati, da je tudi v tako velikem mestu možno narediti spremembo v smeri ohranjanja in varovanja narave.

Park medonosnih rastlin je zasnovan tako, da bodo imele čebele skozi vso leto zagotovljeno raznovrstno in kakovostno ekološko pašo, nam pa zagotavljale BIO domači med visoke kvalitete, ki mu bomo lahko dodajali različna zdravilna zelišča (ingver, meta, konoplja, sivka, žajbelj), za še večjo pomoč pri ohranjanju vašega zdravja.

Dodatne informacije

Količina:

250 g

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino