Konopljin sirup BIO 500 ml

0 out of 5

7.50 

BIO konopljin sirup – svežina industrijske konoplje vas bo prevzela, saj je sirup svežega in poživljajočega okusa. Dolgi stresni dnevi in še daljše noči, ki jim ni videti ne kraja in ne konca, ne denejo dobro vašemu telesu, še manj pa vašemu razpoloženju. Si želite v svoj vsakdan vnesti nekaj drugačnega, nekaj boljšega?

SKU: 10026 Category: SIRUP

Opis

Industrijska konoplja je v zadnjih letih preplavila tržišče z kakovostnimi izdelki posestva SONČNI RAJ, ki so vredni vašega denarja. Sirup konoplje lahko uporabite za pripravo slastnega napitka, ki ga boste z veseljem spili vi in vaši najdražji. Kozarec soka pripravljenega iz sirupa konoplje vas bo osvežil in vam vlil novih moči. Priprava napitka ne bi mogla biti enostavnejša. Slasten sok iz konopljinega sirupa pripravite tako, da z njim pokrijete dno kozarca in ga zmešate z vodo. Eko konopljin sirup vas bo poživil in vam dal še kako potrebne energije zjutraj ali po napornem dnevu.

V kolikor ste bolj sladkosnedi, lahko BIO konopljin sirup uporabite kot preliv za palačinke – zlasti v zimskih mesecih vam bo ta poslastica v velik užitek. V toplejših mesecih pa vam lahko služi kot preliv čez kepico sladoleda. Ljubitelji koktejlov pa lahko konopljin sirup uporabite za pripravo vašega najljubšega koktejla. Ta se vam bo prilegel posebej v poletnih mesecih, obogaten s kocko ledu. Se otepate alkoholnih pijač, ker se bojite mačka naslednji dan in ne želite zapraviti par dni v tednu prav zaradi alkohola? Naj vam povem, da sirup konoplje v kombinaciji z alkoholom znižuje negativne učinke uživanja alkohola – to pomeni, da vas ne bo bolela glava.

Sirup konoplje ekološke pridelave je primeren tudi za vaše najmlajše, saj ga ti zaradi njegovega sladkega okusa naravnost obožujejo. Industrijska konoplja iz vršičkov katere je izdelan sirup konoplje je na našem tržišču legalna in popolna varna, saj ne povzroča halucinogenih učinkov. To pomeni, da ga lahko uživajo tudi vaši najmlajši brez kakršnekoli skrbi, da bodo omamljeni oziroma pod kakršnimikoli vplivi.

Konopljin sirup pa ni samo slasten zalogaj, ampak ima tudi številne blagodejne učinke, ki znižujejo raven stresa, blažijo bolečino in vplivajo na vaše dobro počutje. Sirup vam bo pomagal na poti do boljšega počutja pri premagovanju vsakdana obremenjenega s preštevilnimi službenimi in družinskimi obveznostmi. Slasten in zdravilen? Konopljin sirup je produkt, ki ga morate preizkusiti. Kaj je lepšega od tega, da se lahko posladkate in ob tem ostanete zdravi?

Dodatne informacije

Količina:

500 ml

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino