Konopljini proteini BIO 500 g

0 out of 5

15.90 

BIO konopljini proteini v celoti pridelani na Posestvu SONČNI RAJ. So odlično hranilo po napornem dnevu, rekreaciji, športni aktivnosti itd. Konopljini proteini vsebujejo:

-kar 49% beljakovin,

-ne vsebujejo sladil in konzervansov,

-vsebujejo beljakovini edestin in albumim, kar pomeni, da jih lahko vaše telo hitro razgradi in so lahko prebavljivi,

– so dober vir vlaknin, saj vsebuje 8 gramov vlaknin na porcijo – veliko več kot večina drugih rastlinskih beljakovin v prahu,

-veganom primerni.

 

SKU: 10008 Categories: KONOPLJA, PROTEINI

Opis

Konopljini proteini iz Posestva SONČNI RAJ so v celoti pridelani in predelani na naši kmetiji v okolici Maribora. Pridelujemo jih iz industrijske konoplje kot stranski produkt. Proteine visoko cenijo športniki, saj odlično pripomorejo pri regeneraciji po velikih telesnih naporih, hitrem tvorjenju mišic ter pozitivno vplivajo na boljšo vzdržljivost telesa.
Primerni pa so tudi za vse ostale, saj jim zagotovijo energijo za čez celoten dan, pripomorejo pri razstrupljanju telesa, urejanju prebave, krepitvi imunskega sistema, odlično pomagajo pri izgorevanju maščob, preprečujejo shranjevanje maščob, pripomorejo k sijoči in čisti koži, izboljšujejo koncentracijo, spomin in delovanje možganov. Pripomorejo pri uravnavanju sladkorja v krvi, delovanju kemijskih procesov v možganih, skrbi za zdrave živce, hitrejšemu okrevanju, krepljenju mišic, vezi, sklepov, organov, žleze, nohtov, las, telesnih tekočin,..

Dodatne informacije

Količina:

500 g

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino