Naravno milo Sivka 80 g - Posestvo SONČNI RAJ, spletna trgovina

Naravno milo Sivka 80 g

Ni na zalogi
AKCIJA

Naravno milo Sivka 80 g

0 out of 5

4.50 3.90

Naravno milo sivka je naravno milo, ki vsebuje visok odstotek zdravilnega zelišča sivka. Ima značilen, intenziven vonj polja sivke v poletnih dneh.  Nežna pena, vonj in zapeljivo svilnat občutek. Milo očisti in neguje, je pravi praznik za vse naše čute. Za naše domače milo je značilna dolgotrajna dišava do zadnjega koščka. In kar je najboljše – milo posestva SONČNI RAJ je popolnoma naravno. Primerno tudi za vegane.

Ni na zalogi

Category: NARAVNO MILO

Opis

Nežna pena, vonj in zapeljivo svilnat občutek. Milo očisti in neguje, je pravi praznik za vse naše čute. Kar je še bolje – milo posestva SONČNI RAJ je popolnoma naravno. Primerno tudi za vegane. To je skoraj kot čudež: v roke vzamete trdo ploš­čico, čez spustite malo vode, drgnete, zvijate in spreminjate obliko. Potem se zgodi: ustvari se tanka, svilnata pena, z majhnimi mavrični mehurčki in čudovitim vonjem. Milo pokaže svojo moč. Ta čutna izkušnja je verjetno najstarejši ritual čiščenja na svetu in ni izgubil niti malo svoje čarovnije.

Naravno milo ima dolgo tradicijo. Idejo o milu so Arabci dobili že v 7. stoletju. Naredili so rastlinska olja, kot so kokosovo, olivno olje, palmovo olje ali živalske maščobe, jih stopili in ga zmešali z natrijevim hidroksidom. Ko se mešanica kuha, se sproži kemični proces in maščoba se spremeni v milo. Zgodbe, da milo izsuši kožo, lahko pozabite, saj olja in rastlinska masla kožo negujejo. Arabci so, mimogrede, izumili tudi masažo z milom. Milo očisti in neguje, je pravi praznik za vse naše čute. Za naše domače milo je značilna dolgotrajna dišava do zadnjega koščka.

Dodatne informacije

Količina:

100 g

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).