Sivkin sirup BIO 500 ml

Ni na zalogi
0 out of 5

7.50 

Sirup sivke je aromatičen in polnega okusa. Takoj ga boste vzljubili. Sivko gojimo na ekološkem posestvu SONČNI RAJ. Sivkin sirup vas bo s svojimi zdravilnimi učinkovinami na vaše zdravje in odličnim okusom popolnoma prevzel. Značilen vonj in svežina sivkinega sirupa ekološke pridelave, bosta v vaših mislih pričarala zeliščni nasad posestva SONČNI RAJ v katerem skrbno pridelujemo ekološke sestavine za najboljši sivkin sirup. Vonj in okus sivke nas vedno pomirita in napolnita z optimizmom.

Ni na zalogi

SKU: 10035 Category: SIRUP

Opis

V Sloveniji najdemo vse pogosteje prijetno dišečo trajnico z vijoličnimi listi. Obstaja veliko vrst sivke, v našem nasadu zelišč pa najdete pravo sivko ali ozkolistno sivko z latinskim imenom Lavandula angustifolia. Pri sivki so zdravilni cvetovi, listi in vsa cvetoča zel. Najbogatejše s sivkinim oljem je cvetje, tik preden se odpre. Zdravilne snovi in učinkovine so eterično olje, smola, čreslovine, grenčina in druge. Sivka deluje proti krčem, je rahlo dražljiva in poživljajoča. Uporabljamo jo pri napenjanju, migreni, omotici… notranje kot čaj, zunanje pa za vtiranje. Tudi Kneipp jo je predpisoval svojim pacientom. Sivka na počutje deluje pomirjajoče in dobrodejno.

Sivkino olje močno mrtviči klice, zato ga uporabljamo pri prebavnih motnjah. Sivko uporabljamo tudi za okras – pogosti so šopki suhega cvetja, uporabljamo jih tudi v potpurijih. Posušene cvetove zaradi njihovega vonja dajemo v garderobne omare, kjer tudi odganjajo molje. Gospodarski pomen sivke predstavlja predvsem sivkino olje, ki ga uporabljamo kot antiseptik in za aromaterapijo. V cvetovih sivke je veliko nektarja, iz katerega lahko čebele naredijo zelo kvaliteten med. Iz sivke na Posestvu SONČNI RAJ pridelujemo različne čaje, sirup, hidrolat, eterično olje, dišavne vrečke …

Sirup sivke je aromatičen in polnega okusa. Takoj ga boste vzljubili. Sivko gojimo na ekološkem posestvu SONČNI RAJ. Sivkin sirup vas bo s svojimi zdravilnimi učinkovinami na vaše zdravje in odličnim okusom popolnoma prevzel. Značilen vonj in svežina sivkinega sirupa ekološke pridelave, bosta v vaših mislih pričarala zeliščni nasad posestva SONČNI RAJ v katerem skrbno pridelujemo ekološke sestavine za najboljši sivkin sirup. Vonj in okus sivke nas vedno pomirita in napolnita z optimizmom. Podarite svojemu telesu svežino in umirjenost, ki jo nosi v sebi BIO sivkin sirup.

Dodatne informacije

Količina:

500 ml

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino