Žajbljev čaj BIO 50 g

Ni na zalogi
Akcija!
0 out of 5

4.50 

Žajbelj in posledično žajbljev čaj, se resnično ponaša s številnimi koristnimi lastnostmi za zdravje. Deluje kot stimulans, blago odvajalo, deluje protivnetno, protimikrobno, poleg tega pa tudi spodbuja tek.

Ni na zalogi

SKU: 10019 Category: ČAJ

Opis

BIO Žajbljev čaj, s številnimi koristnimi lastnostmi za zdravje.

Žajbelj in posledično žajbljev čaj, se resnično ponaša s številnimi koristnimi lastnostmi za zdravje. Deluje kot stimulans, blago odvajalo, deluje protivnetno, protimikrobno, poleg tega pa tudi spodbuja tek. Za Rimljane je bil žajbelj sveta rastlina, njegovo nabiranje pa povezano s številnimi obredi. Grki so žajbelj uporabljali pri kačjih ugrizih. Ta rastlina ima v ljudskem zdravilstvu zares bogato zgodovino.

Žajbelj je najbolj znano domače zdravilo proti vnetju dlesni ali žrela ter razjede v ustih. Listi žajblja vsebujejo eterično olje, čreslovine in druge učinkovine, ki delujejo proti vnetjem, bakterijam in glivicam. Pripravek iz žajblja, če ga grgramo, je idealno sredstvo proti vsem vrstam vnetja žrela. Uporabljamo ga lahko tudi za spiranje ust pri težavah, povezanih z razjedami v ustih ali vnetju dlesni, za umivanje dlani, podplatov in drugih delov telesa, kjer se močno znojimo. Zunanje ga uporabljamo tudi kot razkužilo, saj zaustavlja krvavenje in zdravi rane. Iz posušenih listov čaja si lahko pripravimo kopel za stopala, parno kopel, zobno kremo, ustno vodo in še kaj bi se našlo. Preizkusite več stoletij staro rastlino, ki je skozi zgodovino imela zelo velik sloves in ga ohranja tudi danes.

Dodatne informacije

Količina:

50 g

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino