Zipline odrasli DARILNI BON, 4X dvosmerna vožnja

0 out of 5

25.00 

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Zipline spust na posestvu SONČNI RAJ v Mariboru se imenuje ‘ČEBELJI LET’, in je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke. Za piko na i, pa je to tudi najdaljši zipline na štajerskem s katerim želimo ponuditi obiskovalcem nekoliko drugačno izkušnjo doživljanja narave. Darilni bon je tudi odlična ideja za darilo – sebi ali komu drugemu.

SKU: 10049 Category: ZIPLINE

Opis

Na posestvu SONČNI RAJ smo leta 2018 postavili najdaljši zipline na štajerskem s katerim želimo ponuditi obiskovalcem nekoliko drugačno izkušnjo doživljanja narave. Zipline proga je dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. Zipline ČEBELJI LET ponazarja let čebel iz ogromnega panja, ki smo ga postavili za ta namen. Jeklenici, ki sta speljani v gozd se med seboj križata in na tak način popestrita adrenalinsko izkušnjo. Krajša jeklenica je dolga 155m z najglobjo točko 24m, ter daljša povratna jeklenica z dolžino 185m, ter najglobjo točko 30m.

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na Posestvu SONČNI RAJ. Čebele poletijo iz panja nekaj sto metrov, lahko pa tudi do 5km daleč. Zipline ČEBELJI LET vam nudi 340 metrov dvojnega preleta nad prepletom sadnega drevja, robidnic, jagodičevja, zelišč ter cvetic, ki polnijo travnike na posestvu. In če čebele dosežejo povprečno h 24 km/h, boste vi pri svojem preletu dosegli do 40 km/h. V zraku vodi čebele njihov neverjeten čut za orientacijo in informacije iz okolja. Za vašo varnost v zraku pa bo poskrbela varnostna oprema in usposobljeno osebje Posestva SONČNI RAJ.  Čebelji ples, se imenujejo vzorci gibanja s katerimi komunicirajo čebele. Kako pa boste gibanje vaših prijateljev imenovali vi?

Ali ste vedeli, da se je po našem zipline-u na posestvu SONČNI RAJ spustil tudi Filip Flisar? Zadovoljni nasmehi na spodnjih fotografijah povedo vse. Izkoristite to odlično idejo za adrenalinsko obarvan družinski izlet – vi se samo prijavite, za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

 

Dodatne informacije

Količina:

DARILNI BON velja za eno odraslo osebo, za dva spusta po zipline-u ČEBELJI LET.

Shranjevanje:

Odprto embalažo hranite v suhem in temnem prostoru. Embalažo dobro zaprite. 

Pridelava:

Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik, Slovenija

Informacije:

Imate morebitna vprašanja o izdelku? Pokličite: +386 (0)51 472 554 (Bogdan Mak).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVazaj v trgovino