Zipline Maribor, za otroke in odrasle

Domov / Zipline Maribor, za otroke in odrasle

Zipline ČEBELJI LET, varna zabava za otroke in odrasle. Priporoča Filip Flisar!

Obiščite nas na posestvu SONČNI RAJ, Vodole 2, v neposredni bližini Maribora. Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na posestvu SONČNI RAJ. Zipline spust na posestvu SONČNI RAJ v Mariboru se imenuje ‘ČEBELJI LET’, in je najdaljši zipline na štajerskemPridružite se nam!

Obiščite nas na posestvu SONČNI RAJ, Vodole 2, v neposredni bližini Maribora.

Na posestvu SONČNI RAJ smo leta 2018 postavili najdaljši zipline na štajerskem s katerim želimo ponuditi obiskovalcem nekoliko drugačno izkušnjo doživljanja narave. Zipline proga je dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. Zipline ČEBELJI LET ponazarja let čebel iz ogromnega panja, ki smo ga postavili za ta namen. Jeklenici, ki sta speljani v gozd se med seboj križata in na tak način popestrita adrenalinsko izkušnjo. Krajša jeklenica je dolga 155m z najglobjo točko 24m, ter daljša povratna jeklenica z dolžino 185m, ter najglobjo točko 30m. Za vse ostale informacije pa sem vam na voljo na 051 472 554 (Bogdan Mak).

Zipline ČEBELJI LET – super ideja za adrenalinsko obarvan družinski izlet.

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na Posestvu SONČNI RAJ. Čebele poletijo iz panja nekaj sto metrov, lahko pa tudi do 5km daleč. Zipline ČEBELJI LET vam nudi 340 metrov dvojnega preleta nad prepletom sadnega drevja, robidnic, jagodičevja, zelišč ter cvetic, ki polnijo travnike na posestvu. In če čebele dosežejo povprečno h 24 km/h, boste vi pri svojem preletu dosegli do 40 km/h. V zraku vodi čebele njihov neverjeten čut za orientacijo in informacije iz okolja. Za vašo varnost v zraku pa bo poskrbela varnostna oprema in usposobljeno osebje Posestva SONČNI RAJ.  Čebelji ples, se imenujejo vzorci gibanja s katerimi komunicirajo čebele. Kako pa boste gibanje vaših prijateljev imenovali vi?

Ali ste vedeli, da se je po našem zipline-u na posestvu SONČNI RAJ spustil tudi Filip Flisar? Zadovoljni nasmehi na spodnjih fotografijah povedo vse. Zipline spust na posestvu SONČNI RAJ v Mariboru se imenuje ‘ČEBELJI LET’, in je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke. Za piko na i, pa je to tudi najdaljši zipline na štajerskem s katerim želimo ponuditi obiskovalcem nekoliko drugačno izkušnjo doživljanja narave. Pridružite se nam! Izkoristite to odlično idejo za adrenalinsko obarvan družinski izlet – vi se samo prijavite, za vse ostalo bomo poskrbeli mi! Za vse ostale informacije pa sem vam na voljo na 051 472 554 (Bogdan Mak).

Zipline spust za otroke in odrasle - pridite in doživite!

Filip Flisar v akciji na zipline-u ČEBELJI LET.

Zipline je preizkusil tudi Bogdan Mak.

Vas zanima? Prijavite se na zipline spust ČEBELJI LET zdaj!

Izpolnite spodnji obrazec in si zagotovite svoj željeni termin za zipline spust ČEBELJI LET na posestvu SONČNI RAJ. Če pa bi radi podarili zipline spust nekomu kot darilo, kliknite tukaj in kupite DARILNI BON.

Kaj obiskovalci menijo o posestvu SONČNI RAJ?

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesel, da sem tudi jaz sodeloval. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Milan Novak

Obiskovalec - Medeni dan

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesela, da sem tudi jaz sodelovala. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Alenka Rozman

Obiskovalka - Medeni dan

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesela, da sem tudi jaz sodelovala. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Nina Janežič

Obiskovalka - Posestvo Sončni Raj

Čudovito posestvo, akcija vredna vse pohvale, lastnika pa zagnana, delovna, inovativna … Sem vesela, da sem tudi jaz sodelovala. Pa še kdaj. Obiščite posestvo, ne bo vam žal!

Ana Grahor

Obiskovalka - Posestvo Sončni Raj

Zipline za otroke in odrasle, kupite svoj DARILNI BON.

Prebudite avanturista v sebi in na svet poglejte iz perspektive čebel, ptic … Rezervirajte si svoj termin za spust po zipline-u ČEBELJI LET na posestvu SONČNI RAJ. Zipline je primeren tako za odrasle, kot tudi za otroke. Odlična ideja za adrenalinsko obarvan družinski izlet. Ostale informacije na 051 472 554 (Bogdan Mak).

Že imate svojo PROMO KODO za -20% popusta na vaš prvi nakup? Vpišite svoje podatke zdaj.