NEKAJ O NAS

Posestvo SONČNI RAJ

PETRA IN BOGDAN MAK, lastnika in kreatorja posestva SONČNI RAJ.

Sva Petra in Bogdan Mak, lastnika Posestva SONČNI RAJ in kreatorja vseh vsebin, ki jih ustvarjamo na posestvu. Za nakup zapuščene kmetije sva se odločila zaradi želje po stiku z naravo. Iz tega prihaja želja po tem, da ustvarjava v naravnem okolju in hkrati vzpodbudiva še koga, da ubere nama podobno pot.

 

Posestvo SONČNI RAJ, med griči vinogradov, stran od vrveža.

Med griči vinogradov, stran od vrveža mesta Maribor se na svojem hribu razprostira skrit zaklad. Kmetijsko posestvo, ki je dolga leta počivalo. Sonce, vir energije, zemlja, ki nam daje vse kar potrebujemo za življenje in ljubezen do narave so sile, ki so nas usmerile nazaj k bistvu in pripomogle k ustvarjanju Posestva SONČNI RAJ.

 

Posestvo SONČNI RAJ

med griči vinogradov, stran od mestnega vrveža.

Posestvo SONČNI RAJ, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Vaš obisk pri nas, naj bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti popolnoma drugačen, poseben dan v naravi.

Glede na letna obdobja pa za vas pripravljamo različne delavnice s področja izdelave naravne kozmetike, tinktur … Ker želimo, našim obiskovalcem ponuditi drugačno izkušnjo za vas na našem posestvu izvajamo Ritual hoje po žerjavici, dneve namenjene druženju nežnejšega spola v Rdečem šotoru, jogo v naravi, zipline za odrasle in otroke, ter še veliko več.