Konopljin čaj iz cvetov industrijske konoplje, posestvo SONČNI RAJ - BLOG Bogdan Mak

Konopljin čaj iz cvetov industrijske konoplje

Konopljin čaj BIO je pravo malo darilo narave.. Prvi zapisi uporabe konoplje segajo 4000 let pred naše štetje. Na območju sedanje Kitajske so našli sledove konopljinih vlaken in semen. Iz konoplje so si izdelovali oblačila ter uživali semena in čaj. BIO konopljin čaj iz cvetov industrijske konoplje je ekološke pridelave in ima zelo ugodne učinke na telo.

Deluje pomirjevalno, krepi imunski sistem in blagodejno vpliva na ožilje, srce in prebavo. V zmernih količinah je čaj konoplje primeren tudi za otroke, pri njih upoštevamo polovično količino. Konopljin čaj lahko pripravimo na tri različne načine – vse je odvisno od tega, katere zdravilne učinkovine želimo pridobiti iz rastline. Ko pripravljamo konopljin čaj, moramo vedno upoštevati navedeni način priprave in čas priprave, želimo namreč karseda dobro izkoristiti zdravilne učinke industrijske konoplje. BIO čaj iz cvetov industrijske konoplje pomaga pri zniževanju holesterola in sladkorja v krvi. Prispeva k boljšemu splošnemu počutju in je odličen antioksidant.

Konopljini cvetovi in listi konoplje so hrana in vir dobrih hranil, ter krepijo vaš imunski sistem. Že imate svojega? Bogdan Mak, lastnik in kreator posestva SONČNI RAJ vam v tem video prispevku predstavim piro (pirino moko) – starodavno žito, ki raste na našem ekološkem posestvu SONČNI RAJ, ter njeno zgodovino. Prijeten ogled želim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.