Naša zelišča in izdelki - CBD kapljice, konopljino olje, med, konopljin čaj, zipline, medeni dan - obiščite posestvo SONČNI RAJ, Bogdan Mak

Naša zelišča in izdelki

Zelišča veljajo že stoletja kot potentno zdravilo. Nekoč so imela tako velik ugled, da so jih celo poimenovali po bogovih (npr. pelin – botanično ime Artemisia, Artemis pa je bila boginja živorojenih). Čeprav danes o moči zelišč razmišljamo bolj trezno, je njihov učinek nesporen. Zelišča vsebujejo zdravilne snovi tik pred cvetenjem. Čaj je najbolj običajen način uporabe zdravilnih rastlin.

Stik z naravo in bogastvom, ki nam ga daje je še kako pomemben, da se povežemo z energijo naše biti. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj. Zemlja nam daje vse dobrine s katerimi lahko človek preživi, hrano, oblačila, materiale za gradnjo, za vozila, celo za papir na katerem je tiskan denar. Vse to je skrito v bogastvu, ki je okrog nas! Pa se tega zavedamo v vsakdanjem življenju? Bogdan Mak, lastnik in kreator posestva SONČNI RAJ vam v tem video prispevku predstavim zelišča, ki uspevajo na našem ekološkem posestvu SONČNI RAJ, ter izdelke, ki iz njih nastajajo. Prijeten ogled želim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.